АЦПО

Засновники фонду Друк
arta_1ТОВ "АРТА Інвестиційні Партнери" Компанія є ядром групи компаній "АРТА", яка спеціалізується на наданні послуг в сфері зливань та поглинань, приватизації, реструктуризації та стратегічного консультування. Крім того, фахівці групи компаній мають значний досвід з управління боргом як в публічному, так і в приватному секторі. Надійним підґрунтям розвитку компанії є команда спеціалістів, чиї професійні навички, знання та зв'язки дозволяють найкращим чином вибудовувати ефективну роботу з клієнтами. Особистий потенціал та тісне співробітництво з провідними іноземними інвестиційними компаніями і банками дають можливість групі компаній "АРТА" використовувати передовий досвід і широкі ресурси в реалізації проектів та впроваджувати світові "ноу-хау" в області фінансових технологій.

Свідоцтвом унікального професійного досвіду команди "АРТА", її високої репутації в колі української фінансової еліти іта іноземних партнерів є участь в успішно реалізованих крупних проектах в сфері боргового управління та корпоративних фінансів, зокрема:

Співробітництво з НАК "Нафтогаз України" в якості фінансового радника з ключових питань фінансової діяльності компанії (2002-2004 рр.), в тому числі:
залучення зовнішнього кредитного фінансування в розмірі 275 млн. доларів США;
супроводження процесу отримання міжнародного кредитного рейтингу;
організація випуску єврооблігацій "Нафтогазу України" на суму 500 млн. доларів США;
випуск корпоративних облігацій ДАТ "Чорноморнафтогаз". Об'єм емісії 90 млн. грн.;
Випуск корпоративних облігацій ДАЕК "Енергоатом" на суму 430 млн. грн.;
Випуск корпоративних облігацій Південно-Західної залізниці на суму 430 млн. грн.;
Супроводження процесу отримання міжнародного кредитного рейтингу містом Харків;
Випуск муніципальних облігацій міста Харків на суму 100 млн. грн.