АЦПО

Власний рахунок Друк

Шановний учасник!

Для отримання доступу до перегляду даних індивідуального пенсійного рахунку Вам необхідно:

  1. Ознайомитися з Умовами доступу
  2. Якщо Ви згодні з Умовами доступу, Вам потрібно:
    1. Роздрукувати Заяву в одному примірнику.
    2. Заповнити та підписати Заяву. Ви можете підписати заяву кваліфікованим електронним підписом (КЕП або ЕЦП). Для цього заповнену заяву треба відсканувати та підписати скан з використанням будь-якого доступного сервісу (https://czo.gov.ua/https://vchasno.ua/https://paperless.com.ua/ або іншого).
    3. Надати оформлену Заяву ТОВ "АЦПО" (безпосередньо працівнику Адміністратора в центральному офісі, філії, представництві або надіслати поштою на поштову адресу ТОВ "АЦПО"). При цьому необхідно вказати бажаний спосіб отримання даних доступу (поштою на особисту поштову адресу, на електронну адресу або безпосередньо у працівника чи представника Адміністратора). Заяву, підписану КЕП, слід направити на електронну пошту Адміністратора  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .
    4. Отримати дані доступу.
    5. Використати отриманні данні доступу щоб зайти до Власного кабінету, де Ви зможете:
  • отримати інформацію про стан Вашого особистого рахунку на поточну дату;
  • отримати виписку з Вашого рахунку за довільний рік. Виписка скріплюється цифровим підписом у вигляді QR-коду, що містить неспростовну цифрову послідовність;
  • дізнатися про показники діяльності фондів, в яких відкриті Ваші рахунки, а також інших фондів, що обслуговуються АЦПО;
  • сплатити пенсійні внески за допомогою платіжних систем наших партнерів;
  • перевірити власні реквізити та змінити пароль входу до Кабінету. Змінюючи пароль, робіть це розважливо, оскільки він буде відомий тільки Вам і працівники Адміністратора не зможуть Вам його підказати, якщо Ви забудете його.

Вхід до Власного кабінету:
cabinet