АЦПО

Відкриваємо нові обрії Друк
Понеділок, 29 листопада 2004 00:00
Київ, 29 листопада 2004 р. Корпорація "Квазар-Мікро" опановує рынок фінансових послуг. 
Нещодавно засноване підприємство Корпорації - ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку" було внесено до Державного реєстру фінансових установ.

У відповідності до прийнятої стратегії та плану реалізації проекту по створенню недержавного пенсійного фонду "Соціальний стандарт" Корпорація "Квазар-Мікро" заснувала компанію ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку". Компанія призначається для здійснювання адміністрування недержавних пенсійних фондів і, в першу чергу, відкритого пенсійного фонду "Соціальний стандарт". Це перше підприємство Корпорації, яке буде надавати фінансові послуги громадянам та підприємствам України.

Наступним етапом реалізації стратегії Корпорації в цій сфері є отримання новоутвореною компанією ліцензії на провадження діяльності з адміністрування недержавних пенсійних фондів. Сьогодні фахівцями Корпорації завершуються роботи по створенню спеціалізованого програмного забезпечення для компанії-адміністратора, яке є одним з важливіших елементів ліцензійних умов.svidoctvo.png