АЦПО

Ліцензований адміністратор недержавних пенсійних фондів Друк
П'ятниця, 25 лютого 2005 22:00

Київ, 25 лютого 2005 р. Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг видала ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку", дочірньому підприємству корпорації "Квазар-Мікро", ліцензію на здійснення діяльності по адмініструванню недержавних пенсійних фондів.

Ліцензія Держфінпослуг юридично підтверджує статус компанії та її право на обслуговування недержавних пенсійних фондів. Компанія ввійшла в десятку перших адміністраторів пенсійних фондів, що одержали таку ліцензію. Показово те, що програмне забезпечення, що є основним робочим інструментом адміністратора пенсійних фондів та одним з основних елементів, що підлягають перевірці при ліцензуванні, розроблено фахівцями "Квазар-Мікро" та одержало високу оцінку Держфінпослуг. Таким чином, корпорація "Квазар-Мікро" заявила себе не тільки учасником ринку фінансових послуг України, але і розробником програмного забезпечення для операторів цього ринку.

Головним завданням компанії буде обслуговування Відкритого пенсійного фонду "Соціальний стандарт", заснованого корпорацією "Квазар-Мікро " разом з лідером фондового ринку України - інвестиційною компанією "КІНТО". Першими учасниками цього фонду стануть співробітники двох компаній-засновників, на користь яких підприємства будуть перераховувати пенсійні внески з метою накопичення для них додаткової пенсії.

Участь у недержавному пенсійному фонді стає важливим інструментом реалізації соціальної політики корпорації "Квазар-Мікро". Щомісячне перерахування частини неоподатковуваного податком прибутку підприємства у фонд "Соціальний стандарт" дозволить співробітникам "Квазар-Мікро" розраховувати на вагоме збільшення до державної пенсії.

 

050325_050224_lic_copy8c.jpg