АЦПО

Публічний контракт Друк

Непідприємницьке товариство "Відкритий пенсійний фонд "Династія", (Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи: серія та номер свідоцтва: ПФ №70, видане Держфінпослуг 01.06.2006р.) керуючись законодавством України, публічно пропонує широкому та необмеженому колу фізичних осіб можливість отримання послуг з недержавного пенсійного забезпечення, для чого публікує Умови пенсійного контракту.

Документи, розміщені на цій сторінці - це публічна оферта, що містить умови і правила надання послуг, до якої приєднується клієнт-фізична особа, підписуючи заяву про приєднання.

Для отримання "Заяви про приєднання" вам потрібно звернутися до Адмністратора або до наших агентів.

Умови пенсійного контракту

Електронно-цифровий підпис умов пенсійного контракту

Пам`ятка з роз`ясненнями основних положень пенсійного контракту

Пенсійна схема

Витяг з статуту

Заява про приєднання

Повідомлення про відкриття індивідуального пенсійного рахунку

ВАЖЛИВО!

Відкриття Вашого індивідуального пенсійного рахунку в системі персоніфікованого обліку недержавного пенсійного фонду здійснюється на підставі отриманої Адміністратором від Вас «заяви про приєднання». Підтвердженням відкриття такого рахунку є «Повідомлення про відкриття індивідуального пенсійного рахунку», яке друкується виключно з системи персоніфікованого обліку та надається Вам представником Адміністратора.

За відсутності підтвердження від Адміністратора про відкриття Вашого індивідуального пенсійного рахунку, сплачені пенсійні внески не можуть бути зараховані на Ваш рахунок і підлягають поверненню на транзитний рахунок банківської установи, з якої надійшов платіж.

altЗавдяки використанню цифрових технологій державного сервісу Дія, ТОВ "АЦПО" надає можливість максимально безпечно, швидко та без додаткових зусиль укласти пенсійний контракт, шляхом приєднання до Публічного пенсійного контракту.

Укладення пенсійного контракту онлайн складається з етапів:

1. Зазначення Ваших контактних даних

2. Захищеної передачі через застосунок Дія Ваших ідентифікаційних даних

3. Перегляду підготовленого контракту та його підписання в застосунку Дія

Весь процес займе лише кілька хвилин Вашого часу!

Обов'язковими умовами для укладення контракту онлайн є наявність на Вашому мобільному пристрою застосунку Дія та активація в ньому послуги Дія.Підпис.

Для більшої інформації можете ознайомитися з відео-інструкцією на нашому YouTube-каналі.

Укласти контракт