АЦПО

10 років недержавному пенсійному фонду «ОТП Пенсія» Друк
П'ятниця, 07 грудня 2018 09:14

Недержавному пенсійному фонду «ОТП Пенсія» виконується 10 років. За цей час фонд став одним з лідерів на ринку недержавного пенсійного забезпечення. Наразі фонд «ОТП Пенсія» входить у ТОП-3 найбільших за обсягом активів відкритих пенсійних фондів в Україні, а також посідає 5 місце за кількістю учасників серед таких фондів та має найкращий в Україні темп залучення нових клієнтів. За час роботи фонду учасниками фонду вже стали 40 675 людей, що наразі зберігають в «ОТП Пенсія» понад 130,3 млн. грн. пенсійних заощаджень.

Головна мета пенсійного фонду не тільки акумулювання коштів, але й їхнє ефективне примноження та захист від інфляції. За ці роки інвестиційний прибуток від діяльності фонду склав 294%, що значно перевищує інфляцію, яка становила 191%.

«Звісно, з точки зору пенсійного накопичення цей ювілей не надто значний, але за цей період в Україні та світі відбулося багато цікавих та складних подій. Стабільні показники роботи та зростання нашого пенсійного фонду підтверджують, що довгострокові накопичення в Україні можуть бути надійними та ефективними. Ми вдячні нашим клієнтам за довіру та продовжуватимемо працювати над забезпеченням для них гідного рівня життя на пенсії», - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів компанії з управління активами «ОТП Капітал».