АЦПО

Інформація про Фонд Друк

лого золота осеньНепідприємницьке товариство "Відкритий недержавний пенсійний фонд "Золота осінь" (далі – Фонд) – непідприємницьке товариство (неприбуткова організація), що створено та здійснює діяльність на підставі Закону України „Про недержавне пенсійне забезпечення”, інших нормативно-правових актів з питань недержавного пенсійного забезпечення.

Мета створення Фонду – залучення грошових коштів вкладників, збереження та забезпечення їх приросту шляхом інвестування в економіку України та отримання додаткової недержавної пенсії учасниками Фонду.

Засновники Фонду: Незалежна професійна спілка "Кромберг енд Шуберт"

Відкритий недержавний пенсійний фонд "Золота осінь" зареєстрований як:
юридична особа в Житомирській районій державній адміністрації Житомирської області - 06.02.2019 р.; 
фінансова установа в Держфінпослуг - 04.06.2019р. 

Вкладники – будь-яка юридична або фізична особа.

Обслуговування діяльності Фонду здійснюється із залученням таких професійних учасників фінансового ринку:
Управління пенсійними активами - Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Діамант інвест менеджмент".

Адміністрування Фонду – ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку".

Зберігання активів Фонду – Публічне акціонерне товариство "ПІРЕУС БАНК МКБ".

ТОВ "КУА "Діамант Інвест Менеджмент" Фінансові можливості компанії дають можливість управляти активами публічних фондів в обсязі більш ніж 100 млн. грн. Діяльність компанії спрямована на співпрацю з необмеженою кількістю потенційних інвесторів (фізичних та юридичних осіб), які зацікавлені в участі в інвестиційних фондах. Місія діяльності компанії: «Створювати та розширювати спектр високоякісних послуг комплексного обслуговування самодостатніх і впевнених у сьогоденні клієнтів, які цінують індивідуальних підхід та гідне ставлення до себе».

ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку" (ліцензія Держфінпослуг АБ № 115988 від 14.08.2008 р.) - компанія, заснована в 2004 році компанією "Квазар-Мікро" - однією з найбільших ІТ-компаній, провідного розробника рішень та послуг в галузі інформаційних, комунікаційних та управлінських технологій. На сьогодні компанія є одним з не багатьох професійних адміністраторів НПФ, зосереджених виключно на діяльності з адміністрування. За результатами 2006 року Національним бізнес-рейтингом ТОВ "АЦПО" визнано лідером галузі в сфері недержавного пенсійного забезпечення.

АТ „Піреус Банк МКБ” –  частина міжнародної банківської Групи Піреус Банку, що орієнтується на надання широкого спектру банківських послуг для малого та середнього бізнесу, приватних осіб, а також впровадженні першого повноцінного сервісу електронного банкінгу – системи інтернет-банкінгу winbank. На українському ринку Піреус Банк розпочав свою діяльність в 2007 році після придбання локального банку, який згодом був перейменований в АТ «Піреус Банк МКБ». Вже кілька років Піреус Банк зберігає найвищий рейтинг надійності депозитів, що було присвоєно рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг», а також має один з найвищих показників ліквідності та достатності капіталу на ринку.