АЦПО

Інформація про фонд Друк
D logoВідкритий пенсійний фонд "Династія" (надалі - Фонд) - непідприємницьке товариство (неприбуткова організація), що створена та здійснює діяльність на підставі Закону України "Про недержавне пенсійне забезпечення", інших нормативно-правових актів з питань недержавного пенсійного забезпечення, діяльність якого не спрямована на отримання прибутку її засновниками.

Засновником фонду являється ТОВ "Компанія з управління активами "Інвестиційний Капітал Україна".

Непідприємницьке товариство "Відкритий пенсійний фонд "Династія" зареєстрований 30 травня 2006 року як фінансова установа (реєстраційний номер 12101765), про що видано свідоцтво про реєстрацію ПФ № 70.

Вкладники - будь-яка юридична або фізична особа.

Обслуговування діяльності Фонду: Одним з основних факторів, який приймається до уваги при створенні Фонду, було забезпечення найбільшої надійності збереження пенсійних активів. Саме тому для обслуговування Фонду були обрані професійні та незалежні одна від іншої компанії. Тим самим реалізується фундаментальний принцип захисту пенсійних активів - розподіл діяльності з адміністрування, управління та зберігання активів. Фонд обслуговують професійні учасники фінансового ринку:
Управління пенсійними активами -  ТОВ "КУА "Інвестиційний Капітал Україна"
Управління пенсійними активами - ТОВ "КУА-АПФ "АПІНВЕСТ"
Адміністрування Фонду - ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку".
Зберігання активів Фонду -  банк-зберігач АТ „Піреус банк МКБ”.

КУА "Інвестиційний Капітал Украінa" надає послуги з управління інвестиціями для приватних та інституційних клієнтів.ТОВ «КУА «Інвестиційний Капітал Україна» була створена в 2006 році та має ліцензію НКЦПФР на управління активами інститутів спільного інвестування, що видана згідно Рішення НКЦПФР №778 від 19.07.2016р. , строк дії ліцензії з 03.09.2016 – необмежений. За роки своєї діяльності Компанія стала визнаним лідером на ринку управління активами України. Інвестиційні фонди під управлінням Компанії - постійні лідери рейтингів Investfunds, а сама КУА є найбільшою в Україні за обсягом активів публічних фондів в управлінні (більше 1 млрд. грн). З  2012 року ТОВ «КУА «Інвестиційний Капітал Україна» стала засновником та управляючим активами ВПФ «Династія», який являється одним з найкращих недержавних пенсійних фондів за дохідністю.

ТОВ "Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку" (ліцензія Держфінпослуг АБ № 115988 від 14.08.2008 р.) - компанія, заснована в 2004 році компанією "Квазар-Мікро" - однією з найбільших ІТ-компаній, провідного розробника рішень та послуг в галузі інформаційних, комунікаційних та управлінських технологій. На сьогодні компанія є одним з не багатьох професійних адміністраторів НПФ, зосереджених виключно на діяльності з адміністрування. За результатами 2006 року Національним бізнес-рейтингом ТОВ "АЦПО" визнано лідером галузі в сфері недержавного пенсійного забезпечення.

АТ „Піреус Банк МКБ” –  частина міжнародної банківської Групи Піреус Банку, що орієнтується на надання широкого спектру банківських послуг для малого та середнього бізнесу, приватних осіб, а також впровадженні першого повноцінного сервісу електронного банкінгу – системи інтернет-банкінгу winbank. На українському ринку Піреус Банк розпочав свою діяльність в 2007 році після придбання локального банку, який згодом був перейменований в АТ «Піреус Банк МКБ». Вже кілька років Піреус Банк зберігає найвищий рейтинг надійності депозитів, що було присвоєно рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг», а також має один з найвищих показників ліквідності та достатності капіталу на ринку.