АЦПО

Засновники фонду Друк

ТОВ "КУА "Інвестиційний Капітал Україна" 

КУА "Інвестиційний Капітал Украінa" надає послуги з управління інвестиціями для приватних та інституційних клієнтів.

Пропонує своїм клієнтам широкий вибір інвестиційних стратегій заснованих на різному співвідношенні доходності і ризику, а також різних об'єктах інвестування. Наші інвестиційні керуючі неухильно працюють над пошуком нових можливостей щодо інвестування коштів у відповідності з потребами наших клієнтів.

Продумана інвестиційна стратегія і детально вивірені операційні процеси управління портфельними інвестиціями дають нам можливість досягати прибутковості Фондів, що перебувають під нашим управлінням, що значно перевищує показники по альтернативних напрямків розміщення коштів, таким як банківські депозити, депозитні сертифікати або індивідуальні інвестиції в об'єкти нерухомості.

Для підтвердження орієнтованості КУА на досягнення найкращої прибутковості інвестицій своїх клієнтів засновники і керівники Компанії інвестують власні значні кошти в Фонди під їх управлінням. Саме тому клієнти "Інвестиційний Капітал Украінa" можуть бути впевненими в тому, що Компанія вірить в обрані інвестиційні стратегії і докладає максимальних зусиль для досягнення найкращих результатів роботи Фондів.

ТОВ «КУА «Інвестиційний Капітал Україна» була створена в 2006 році та має ліцензію НКЦПФР АГ № 579781 на управління активами інститутів спільного інвестування 2 вересня 2011. За роки своєї діяльності Компанія стала визнаним лідером на ринку управління активами України. Інвестиційні фонди під управлінням Компанії - постійні лідери рейтингів Investfunds, а сама КУА є найбільшою в Україні за обсягом активів публічних фондів в управлінні (більше 1 млрд. грн). З  2012 року ТОВ «КУА «Інвестиційний Капітал Україна» стала засновником та управляючим активами ВПФ «Династія», який являється одним з найкращих недержавних пенсійних фондів за дохідністю.

Діяльність Компанії регулюється і контролюється Державною Комісією з Цінних Паперів та Фондового Ринку та Асоціацією Інвестиційного Бізнесу.

І Компанія та публічні Фонди під управлінням Компанії проходять щорічний аудит.