АЦПО

Повідомлення в зв’язку з введенням воєнного стану Друк
Четвер, 24 лютого 2022 00:00

Шановні учасники недержавних пенсійних фондів!

У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану, внаслідок неспровокованого та віроломного нападу путінської Росії на Вільну Україну, Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку з метою убезпечення фінансової інформації та захисту прав споживачів було прийняте рішення №136 від 24.02.2022 “Про тимчасове обмеження проведення операцій на ринках капіталу”. У відповідності до цього рішення, адміністраторам недержавних пенсійних фондів наказано зупинити проведення операцій в системах персоніфікованого обліку учасників недержавних пенсійних фондів, сформувати архівні копії систем персоніфікованого обліку пенсійних фондів та забезпечити надійне зберігання цих копій.

ТОВ «АЦПО» було повністю виконано це рішення та сформовані декілька примірників копій систем персоніфікованого обліку станом на 11:00 24.02.2022 р., які були розміщені в декількох надійних сховищах. Інформація з ваших персональних рахунків надійно збережена!

У зв’язку з ситуацією, що склалася ми не рекомендуємо Вам здійснювати пенсійні внески до відновлення повноцінної роботи ТОВ «АЦПО».

До скасування воєнного стану ТОВ "АЦПО" працює виключно в режімі збереження данихю

Разом переможемо!

Слава Україні!