АЦПО

Рада ВПФ «Соціальний стандарт» підвела підсумки роботи Фонду у 2011 році Друк
Вівторок, 06 березня 2012 07:48

29 лютого 2012 року відбулося чергове засідання Ради Відкритого пенсійного фонду «Соціальний стандарт», на якому було підведено підсумки роботи Фонду у 2011 році. Про результати діяльності з обслуговування Фонду звітували:

- ТОВ «Адміністратор пенсійного фонду «Центр персоніфікованого обліку» (ТОВ «АЦПО»);

- ПрАТ «КІНТО»;

- АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ».

Директор ТОВ «АЦПО» Бурков Ю.Ю. зазначив, що у 2011 році було укладено 738 пенсійних контрактів, загальна кількість учасників збільшилась на 12,8%, або на 638 осіб, і склала 5624 учасника, а кількість вкладників – фізичних осіб збільшилась на 24,67%, або на 536 осіб, і склала 2 709 фізичних осіб - вкладників.

Керуючий активами інвестиційних та пенсійних фондів ПрАТ «КІНТО» Птіцин В.Ю. доповів про результати управління активами, проаналізував показники діяльності за 2011 рік, зміни у портфелі Фонду та зазначив, що середньорічна доходність ВПФ «Соціальний стандарт» станом на 31.12.2011 р. склала 10,21%.

Начальник відділу депозитарного обліку АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» Онищенко Н.В. доповіла про результати діяльності банку-зберігача з обслуговування ВПФ «Соціальний стандарт» та звернула увагу на інтерв’ю Голови Наглядової ради банку щодо подій у Греції, їх впливу на банківську систему країни та перспективи розвитку дочірніх грецьких банків в інших країнах, у тому числі в Україні.

У зв’язку зі змінами у чинному законодавстві з питань недержавного пенсійного забезпечення було прийнято рішення про внесення змін до Інвестиційної декларації Фонду.

Згідно порядку денного було прийнято рішення про скликання чергових зборів засновників Фонду, на яких перед засновниками буде звітувати про свою діяльність Рада Фонду та відбудуться зміни у складі Ради.

На завершення засідання Члени Ради Фонду обговорили питання роботи з вкладниками та учасниками Фонду у поточному 2012 році.